banner_regiocontract.jpg

Proclaimer

Proclaimer


Dit is de officiële website van het gemeentelijk samenwerkingsverband Regio Rivierenland. Regio Rivierenland is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Dat kan per mail aan info@regiorivierenland.nl. Aan de inhoud van deze website kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend of er kan geen aanspraak op worden gemaakt.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of contactgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Via de website van Regio Rivierenland wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Voor de inhoud op die internetsites en/of informatiebronnen kunt u terecht bij die betreffende beheerder:

Marijke v.d. Goor
E-mail mvandegoor@regiorivierenland.nl
Tel. (0344) 63 85 24

FruitDelta RivierenlandGemeente BurenGemeente CulemborgGemeente MaasdrielGemeente Neder-BetuweGemeente West-BetuweGemeente West Maas en WaalGemeente TielGemeente Zaltbommel

Vergaderagenda